AKTUELNO

Planiraju da se bave organskom poljoprivredom.

Rada Manojlović odlučila je da pazari dva imanja sa plodnom zemljom u rodnom selu Četereže pored Požarevca, kako bi njen otac Rade sa pevačicinom maćehom Suzanom, mogao da se bavi organskom poljoprivredom. U planu je da Manojlović na ovoj zemlji sadi krompir i ostalo povrće koje će zatim prodavati na pijaci.

Foto: Pink.rs

Pevačica je poznata kao neko ko često ističe koliko voli svoje rodno selo u koje uvek odlazi kada joj se za to ukaže prilika. Procenjuje se da je Rada ova dva imanja platila 20 hiljada evra, koje je prvo planirala da potroši za nekretninu u Beogradu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Pre mesec dana kupili su dva imanja kako bi proširili svoja poljoprivredna dobra. Radin tata se informisao da je sada sve više na tržištu na ceni organska proizvodnja, pa za početak planira uzgajanje organskog krompira. Uzeo je ta dva imanja, a osim krompira, ako proizvodnja dobro krene, planira da posadi paprike i kupus. Organska proizvodnja jeste skuplja, ali proizvodi se po većoj ceni i prodaju, zato su želeli da vide kakva će zarada biti. Rada ne žali novac samo da njen tata radi ono što voli, što ga ispunjava, ali da od toga ima i neke vajde - navodi izvor.

Foto: YouTube screenshot

Kako izvor navodi u nastavku, Radin otac imao je prvo u planu da podigne kredit, međutim to se pevačici nije svidelo, zbog čega je odlučila da uloži svoj novac kao oca ne bi uvlačila u dugove.

To je bio njen štek koji je čuvala da uloži kao kaparu za stan u Beogradu. Rada toliko novca uloži u dve pesme i zato nije žalila da ovog puta pokuša da pokrene porodični biznis u kojem bi svi mogli da učestvuju, a kasnije i da od toga žive. Rada je kaparisala stan u „Beogradu na vodi“, ali još ne želi da se preseli dok sve ne obezbedi, odabere nameštaj, kuhinju i sve osatale sitnice - dodaje izvor.

Foto: Pink.rs

Kada su pevačicu novinari pozvali kako bi im potvrdila reči izvora Rada je, kako sa mnogima nije podelila ideju za porodični biznis, bila zbunjena kako je to dospelo u javnost i tom prilikom dodala kako ne bi pričala na ovu temu da se nešto ne bi izjalovilo.

PROČITAJTE: SA DEVOJKOM NA ZIMOVANJU: Miloš Biković uživa u zimskim čarolijama, a od fotografija koje je objavio ZASTAJE DAH! (FOTO)

Foto: undefined

Znate da sam odrasla na selu i moj tata je odličan poljoprivrednik. Zašto mu ne bih pomogla ako mogu, a i budućnost naša je u poljoprivredi. Danas mnogo ljudi odlazi sa sela i to je žalosno. Zvaću vas na vruć krompir i kajmak kada stignu prvi proizvodi, ali moraćete malo da sačekate na to, ima tu posla oko zemlje do momenta kada počne da rađa - rekla je Rada.

Pink.rs

#Radmila Rada Manojlović

'